somogyifoto

Tartalom

 

 

 Bemutatkozás

 ELÉRHETŐSÉGEK

HÍREK

 KÉPTÁR tvn.hu

 KÉP nézegető

 

 SZERZŐI JOGOK

A londoni olimpia résztvevói 2012

 

 

 

 

 

 

CIKKEK,

TUDÓSÍTÁSOK

Díjlovaglás:

 

 

 

 

Díjugratás:

 Military:

 Fogathajtás:

  Western:

  Nagy elődök és jelenlegi prominens lovasok

  Vasi lovasok arcképcsarnoka:

 Vasi lovasok archív fotói:

Vas megyei lovasok archív

 Egyéb szöveges dokumentumok

 

Nosztalgia díjugratás

Videók

 

 
NAPTÁR
2018. Június
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
METEOROLÓGIA

  

 

           TÉRKÉP

ÚTVONAL TERVEZÉS

 

 

 

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2009-04-14
 
Ha kevés a mondanivalód!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Háttérzene
 

CDI-W/CDIJ/CDIYH/P Díjlovagló Világkupa Kaposvár 2011. október 7--9.-ig

Péntektől vasárnapig immár 24. alkalommal rendezik meg Kaposváron a díjlovagló világkupa magyarországi fordulóját. Időpont: 2011.10. 07-től 10. 09-ig. Kaposvári Egyetem EC Pannon Lovasakadémia

A nevezési határidő lejártáig 15 nemzet 70 sportolója 81 lóval jelezte részvételi szándékát, ami új nevezési csúcs. A hétvége igazi szenzációja, hogy hosszú idő után újra a négyszögbe lovagol az örökös bajnok Dallos Gyula, aki a kilencvenes években nyolcszor győzött a Pannon Lovas Akadémián a legendás Aktion nyergében – jelentették be a szervezők keddi kaposvári tájékoztatójukon. A magyarországi díjlovagló világkupa-forduló évtizedek óta népszerű szerte a világon. 1986 óta minden évben eljön ide a szakág krémje, és szinte mindig a szakág igazi klasszisai lovagoltak a négyszögbe. Az idén sem lesz ez másként. A sportág egyik nagyhatalma, Németország ismét több neves versenyzővel képviselteti magát, csakúgy, mint Ausztria, Oroszország és Dánia. Európán kívüli vendégek is lesznek, a Holland-Antillákról, Kanadából és Japánból is érkeznek díjlovasok. Több korábbi győztes is visszatér, így például a dán Lone Jörgensen és a lengyel Michal Rapcewicz. A nagy körben 27 páros áll majd rajthoz. A hétvége igazi szenzációja, hogy ismét a négyszögbe lovagol Dallos Gyula! Örökös bajnokunk, aki a kilencvenes években hétszer győzött a Pannon Lovas Akadémián a legendás Aktion nyergében, ezúttal Piconero IV. nevű lovával próbál szerencsét az erős nemzetközi mezőnyben. A magyar bajnok Ács Róbert ugyancsak szerencsét próbál, legnagyobb hazai riválisa, Dallos Zsófia viszont ezúttal kihagyja a viadalt, ugyanis gyermeket vár. A tavalyi évhez hasonlóan most is három junior versenyszám kapott helyet a programban a már jól megszokott „Kis Kör és Nagy Kör" valamint a Világkupa-pontgyűjtő Nagydíj Zenés Kűr versenyszámok mellett. A szombat délutáni Nagydíj és a vasárnap délutáni, immár világkupa-pontkért menő zenés kűr tartogatja majd a legtöbb izgalmat. A világkupa-forduló összdíjazása csaknem 3 millió forint, a belépés az idén is ingyenes

Szenzációs visszatérés - Dallos Gyula ismét a pályán

Dallos Gyula visszatért, és több éves szünet után újra nyeregbe ül a kaposvári díjlovagló Világkupa-fordulón. A pénteken reggel kezdődő rangos viadalon új részvételi csúcs várható: 15 nemzet 70 lovasa 81 loval próbál szerencsét. A bajnok megérkezett. Dallos Gyula és a lovait szállító kamion csütörtökön kora délután gördült be a Pannon Lovas Akadémia területére. Nem véletlen, hogy a legeredményesebb magyar díjlovast mindenki régi ismerősként köszöntötte. "1971-ben voltam itt először és nyertem Nagydíjat a Flamand nevű telivérrel. Azóta óriásit változott a helyszín, a világ egyik meghatározó bázisává vált Kaposvár. Kaposvár, Somogyország, az egyetem, az akadémia, az emberek magukénak érzik a versenyt. Ha ez nem így lenne, a nemzetközi szövetség a rendezés jogát már rég felfüggesztette volna" - mondta Dallos Gyula örökös bajnok. A 61 esztendős sportember ezzel a lóval áll majd rajthoz a kaposvári Világkupa-fordulón. A 12 éves Piconero IV. Spanyolországból érkezett és négy hónapja edz vele az örökös bajnok, aki egy sikeres térdműtétet követően tért vissza a pályára. "Mivel egy számomra még nem kiismerhető ló, de tudtam vele nagydíjat nyerni Ausztriában, de Fóton fel kellett adnom a versenyt. Mert egy malacnevelde van, ami félelmébe kerítette a lovat, hogy nem voltam vele képes jól szerepelni. Akkor lennék elégedett, ha ez a ló nyugodtan figyelne rám" - folytatta Dallos Gyula.

Dallos Gyula a kilencvenes években nyolcszor nyert Világkupa-fordulót Aktion nevű lovával. A legendás páros az egész világot meghódította: tizenöt éven át folyamatosan a nemzetközi élvonal tagjai voltak, több mint 150 nemzetközi győzelmet arattak Nagy Díjakon. A ló versenyt nyert többek között Londonban, Münchenben, Rómában és Los Angelesben is. Aktion-t 2001-ben Kaposváron is elbúcsúztatták, és 2003-ban, 21 évesen pusztult el. "Népes mezőny lesz a hétvégén. A Világkupában 80 ló indul a hétvégén, 15 ország lovasai indulnak majd. Örülök, hogy ennyien eljöttek. Az elmúlt években nem voltak ennyien, most viszont sok a visszatérő vendég, szeretnek ide jönni. Élvezik itt a versenyzést, jónak találják a versenyt" - nyilatkozta Hafner Dóra versenyigazgató. A mezőny nagyságára jellemző, hogy a pénteki program reggel 7 órakor kezdődik és este 10 órakor fejeződik majd be. A hétvége további izgalmakat ígér. "Természetesen ismét a vasárnap lesz a közönség számára a legélvezetesebb nap. Ez a zenés kűrök napja, ekkor lesz a legizgalmasabb a küzdelem. Ráadásul a vasárnap a döntő napja" Dallos Gyula ma (péntek)d élután, Kaposváron tért vissza a nemzetközi élmezőnybe. A díjlovaglás élő legendája Piconero IV. nevű lovával mutatta be a kötelező gyakorlatot, és összességében elégedett lehetett a produkcióval. A 61 esztendős sportember négy évtizede versenyez Kaposváron, de ebben a szakágban nem sokat jelent a hazai pálya. "Soha nem szabad, hogy lejtsen a hazai pálya, ez félreinformálja a szakmát. Egy indifferens helyen csalódás, ha kevesebb pontot kap valaki. Összességében örülök, hogy újra aktív lehetek, példát akarok mutatni a fiataloknak, minél többen válasszák a lovaglást" - mondta Dallos Gyula. Ahogy már megszokhattuk, az idén is sok régi ismerős tért vissza Kaposvárra,  Komjáthy György korábban somogyi színekben szerepelt. "Ide mindig kellemes visszatérni, talán minden sarkot, fát ismerek szinte. Elég erős a mezőny, a tisztes helytállást várok magamtól, négy lóval veszek részt a versenyen" - mondta Komjáthy György. A kaposvári díjlovas hétvége szombaton és vasárnap újabb versenyszámokkal folytatódik. A zenés kűröket a záró napon rendezik, itt már csak a legjobbakat láthatja majd a közönség.  

A kis kör küzdelmei szép magyar sikerrel kezdődtek: Szokola Csaba harmadik lett a Szent György Díjban.

DÍJLOVAGLÓ VILÁGKUPA, PÉNTEKI EREDMÉNYEK

Intermediaire II. feladat (11 induló)

1. Lone Jörgensen               (dán, FBW de Vito nevű lován)       70.289 %

2. Katarzina Milczarek        (lengyel, Florencia B)                          69.237

3. Patricia Bottani                (svájci, Patito Vedstedholm)              67.053

9. Dallos Gyula                    (Piconero IV.)                                       59.737

Szent György Díj (19)

1. Nars Gotmer                     (holland, Die Callas)                           69.632

2. Christilot Boylen             (kanadai, Dio Mio)                              68.395

3. Szokola Csaba                 (magyar, Arco Polo Z)                        67.237

Junior csapat feladat (8)

1. Laura Reinke                    (német, Red Pearl)                                67.613

2. Laura Reinke                    (Chamberlain)                                       65.766

3. Kristóf Réka                     (Wilmots)                                              63.063

Póni csapat feladat (8)

1. Pauline Paulsen               (német, Dandy)                                    65.231

2. Valentina Remold            (olasz, Wonderboy)                           64.861

3. Florentina-Gisi Lorenz (osztrák, Golden Juicy FL)                   64.120

 Szokola Csaba meglepetés-győzelme

A kis kör küzdelmei a jó pénteki kezdés után szombaton remek magyar sikerrel folytatódtak a kaposvári Pannon Lovas Akadémián zajló díjlovagló-világkupa magyarországi fordulóján. Szokola Csaba a Szent György Díj előkelő harmadik helye után megnyerte a szombati Intermediaire I. feladatot. Arco Polo Z és lovasa egy kanadai és egy holland párost utasított maga mögé. A Nagydíj versenyszámra igen erős és népes nemzetközi mezőny jött össze: a közönség 26 gyakorlatot láthatott a díjlovagló négyszögben. A viadal végül lengyel győzelemmel ért véget, a legjobb hazai eredményt a magyar bajnok Ács Róbert érte el, aki 17. lett. A kaposvári díjlovas hétvége vasárnap újabb versenyszámokkal folytatódik. A záró napon a zenés kűröket rendezik, itt már csak a legjobbakat láthatja majd a közönség. A délutáni Nagydíj-döntő előkelő helyezettjei értékes világkupa pontokkal is gazdagodnak.

DÍJLOVAGLÓ-VK INTERMEDIAIRE I. FELADAT (19 INDULÓ)

1. Szokola Csaba                 (Arco Polo Z nevű lován) 69,420 százalék

2. Christilot Boylen              (kanadai, Dio Mio)             69,240

3. Nars Gottmer                      (holland, Die Callas)         69,180

10. Komjáthy György         (magyar, Rittmeister)           62,840

NAGYDÍJ (26)

1. Katarzyna Milczarek       (lengyel, Equador)               69,890

2. Lone Jörgensen               (dán, FWB De Vito)              69,130

3. Aat van Essen                 (holland, Premier)                  68,960

17. Ács Róbert                      (Weinzauber 2)                     64,550

18. Komjáthy György         (Wolkenstern)                         63,550

20. Kovács Ernő                    (Zümmögő)                          63,430

23. Sámoly Zsófia                 (Winnie Bo)                          62,300

25. Dallos Gyula                    (Piconero IV.)                      59,130

PÓNI EGYÉNI FELADAT (7)

1. Florentina-Gisi Lorenz    (osztrák, Golden Juicy FL)         68,510

2. Pauline Paulsen               (német, Dandy)                           67,940

3. Máli Fanni                         (Bubble Gum FL)                        61,840

JUNIOR EGYÉNI FELADAT (8)

1. Laura Reinke                        (német, Red Pearl)                   66,400

2. Kristóf Réka                           (Wilmots)                                65,530

3. Zsadányi Viktória                  (De La Vita)                             63,290

Holland győzelem, magyar 4. hely a díjlovagló-vk-n

Holland győzelemmel ért véget a kis kör a kaposvári Pannon Lovas Akadémián zajló díjlovagló-világkupa magyarországi fordulóján.

Vasárnap délelőtt 13 páros mutatta be a zenés gyakorlatot, és végül Nars Gottmer szerezte meg az első helyet. Legjobb magyarként a 26 esztendős Szokola Csaba a negyedik helyen végzett Arco Polo Z nyergében.

1. Nars Gottmer                                    (holland. Die Callas)           76.5 százalék

2. Lea-Elisabeth Pointinger               (osztrák. Gino)                     69.750

3. Sonja Grossauer                              (osztrák. Davignio               2) 66.750

4. Szokola Csaba                                   (magyar. Arco Polo Z)        66.250

8. Németh Gábor                                 (magyar. Le Baldi)              64.250

9. Komjáthy György                           (magyar. Rittmeister)          63.5

10. Horváth Katalin                            (magyar. Makro) 62.0

Versenyszámok eredményei:

1. vrsz.-FEI Pony csapatfeladat
E    C    M
Hely Lovas        Egyesület  Ló        Kat.   Pont  %  Pont  %  Pont  %   Összp Össz %
1 Paulsen Pauline      GER   DANDY      I. o.(feln)   235.5  65.42  236   65.56  233   64.72  704.5  65.23
2 Remold Valentina     ITA   WONDERBOY     I. o.(feln)   228  63.33  233   64.72  239.5  66.53  700.5  64.86
3 Lorenz Florentina-Gisi    AUT   GOLDEN JUICY FL    I. o.(feln)   230.5  64.03  225   62.50  237   65.83  692.5  64.12
4 Zengő Réka       HUN   PONYTO      I. o.(feln)   225.5  62.64  225   62.50  230   63.89  680.5  63.01
5 Paulsen Pauline      GER   LUCKY LUKE     I. o.(feln)   223  61.94  221   61.39  224.5  62.36  668.5  61.90
6 Máli Fanni       HUN   BUBBLE GUM FL    I. o.(feln)   212.5  59.03  222   62.08  658   60.93
7 Kristóf Réka      HUN   PICCOLINA     I. o.(feln)   212.5  59.03  221   61.39  221.5  61.53  655   60.65
8 Neel Esther       HUN   ANTARES      I. o.(feln)   211  58.61   220  61.11  222.5  61.81  653.5  60.51

2. vrsz.-FEI Junior csapatfeladat 2009
E    C    M
Hely Lovas        Egyesület  Ló        Kat.   Pont  %  Pont  %  Pont  %   Összp  Össz %
1 Reinke Laura      GER   RED PEARL     I. o.(feln)   260  70.27  249   67.30  241.5  65.27  750.5  67.61
2 Reinke Laura      GER   CHAMBERLAIN    I. o.(feln)   236   63.78  248   67.03   246  66.49  730   65.77
3 Kristóf Réka      HUN   WILMOTS      I. o.(feln)   230  62.16  234.5  63.38   235.5  63.65  700   63.06
4 Brodová Sofie      CZE   LISSANDRO     I. o.(feln)   230  62.16  234   63.24  232   62.70  696   62.70
5 Chmiel Zuzanna      POL   FLOIYD      I. o.(feln)   228  61.62  225.5  60.95   227  61.35  680.5  61.31
6 Gémes Barnabás      HUN   BALLENTINO     I. o.(feln)   217  58.65  230   62.16   232  62.70  679   61.17
7 Zsadányi Viktória     HUN   DE LA VITA     I. o.(feln)   223  60.27  229   61.89   221.5  59.86  673.5  60.68
8 Nagy Fanny       HUN   MILÁN       I. o.(feln)   215  58.11  219.5  59.32   213  57.57  647.5  58.33

3. vrsz.-FEI Szent György Díj 2009
E   H  C   M   B
Hely. Lovas        Egyesület Ló        Kat.  Pont %  Pont % Pont  % Pont  % Pont %  Összp Össz %
1 Gottmer Nars      NED  DIE CALLAS     I. o.(feln)  255 67.10  267.5 70.40 261 68.68 275.5 72.50 264 69.47 1323 69.63
2 Boylen Christilot     CAN  DIO MIO      I. o.(feln)  254 66.84  268 70.53 26 68.42 261 68.68 2 256.5 67.50 1299.5 68.40
3 Szokola Csaba      HUN ARCO POLO Z     I. o.(feln)  258 67.90  262.5 69.08 249 65.53 262.5 69.08 245.5 64.60 1277.5 67.24
4 Pointinger Lea- Elisabeth    AUT  GINO 333      I. o.(feln)  248 65.26  254.5 66.97 255.5 67.24 25 65.79 7 247 65.00 1255 66.05
5 Coppard-Dornig Julia    GBR  FINAL DESTINATION   I. o.(feln)  239 62.90  250.5 65.92 249 65.53 251 66.05 256.5 67.50 1246 65.58
6 Spahn Marc Peter     BEL  FRYSO HUYS ANNICHJE  I. o.(feln)  242 63.68  243.5 64.08 259.5 68.29 7 241.5 63.55 245.5 64.60 1232 64.84
7 Kalan Polona      SLO  ELTON       I. o.(feln)  238 62.63  253 66.58 255.5 67.240 10 235.5 61.97 246.5 64.87 1228.5 64.66
8 Schoenmakers Marcel    NED  GLOCK'S CAMBRIDGE  I. o.(feln)  244 64.21  239 62.90 238 62.63 12 234 61.58 253 66.58 1208 63.58
9 Sigismondi Fabrizio     CZE  APROPOS      I. o.(feln)  239 62.90  234.5 61.71 243.5 64.08 239 62.90 242 63.68 1198 63.05
10 Schumach Christian     AUT  AUHEIM'S RHAPOSARIO  I. o.(feln)  239 62.90  234 61.58 235 61.84 6 244.5 64.34 232.5 61.180 1185 62.3
11 Komjáthy György     HUN  RITTMEISTER     I. o.(feln)  237 62.37  223 58.68 23.5 60.66 9 238.5 62.76 252.5 66.450 1181.5 62.18
12 Naumovitsch-Shvabovskaya Yulia UKR  FENIX       I. o.(feln)  232 61.05  231 60.79 236.5 62.24 232.5 61.18 247.5 65.13 1179.5 62.08
13 Németh Gábor      HUN  LE BALDI      I. o.(feln)  239 62.90  226.5 59.60 229.5 60.40 235 61.84 235.5 61.97 1165.5 61.34
14 Németh Gábor      HUN  ANNETTE      I. o.(feln)  222 58.42  226 59.47 17 221.5 58.29 229 60.26 234.5 61.71 1133 59.63
15 Mishlanowa-Podpora, Maryana  POL  GRAF DE LA FER    I. o.(feln)  223 58.68  217.5 57.24 226.5 59.60 223.5 58.82 24 63.16 1130.5 59.50
16 Horváth Katalin      HUN  MAKRO      I. o.(feln)  222 58.42  220 57.90 235.5 61.97 18 216.5 56.97 226 59.47 1120 58.95
17 Farkas Katalin      HUN  ABSYNTHE     I. o.(feln)  232 61.05  209.5 55.13 223 58.68 221.5 58.29 220.5 58.03 1106.5 58.24
18 Jancarova Ida      CZE  LANCELOT 10     I. o.(feln)  225 59.21  213 56.05 212.5 55.92 16 223 58.68 223.5 58.82 1097 57.74
19 Decsi Enikő       HUN  LARON-M      I. o.(feln)  217 57.10  203 53.42 18 218 57.37 19 216 56.84 217.5 57.24 1071.5 56.40
Feladta 20 Grossauer Sonja    AUT  DAVIGNIO 2     I. o.(feln)  0 0.000 20 0 0.000 0 0.000 20 0 0.000 20 0 0.000 0 0.000
 
4. vrsz.-FEI Intermediaire II. 2009
E    H    C  B    M
Hely Lovas        Egyesület Ló       Kat.  Pont  %  Pont  %  Pont % Pont  %  Pont % Összp Össz %
1 Jörgensen Lone      DEN  DE VITO     I. o.(feln)  266   70.00  261   68.68 273  71.84 263 69.21 72.5 71.71 1335.5 70.29
2 Milczarek Katarzyna     POL  FLORENCIA B    I. o.(feln)  266   70.00  247.5  65.13 269  70.79 2 262 68.95 2 271 71.32 1315.5 69.24
4 Bottani Patricia      SUI  PACITO VEDSTEDHOLM I. o.(feln)  257.5  67.76  252.5  66.45 258  67.900 3 253 66.58 253 66.58 1274 67.05
5 Van Essen Aat      NED  SEBASTIAAN    I. o.(feln)  242   63.68  24   63.16 247  65.00 5 251 66.050 254.5 66.97 1234.5 64.97
6 Kovács Ernő      HUN  ZÜMMÖGŐ    I. o.(feln)  233   61.32  239  62.90 246  64.74 6 245.5 64.60 236.5 62.24 1200 63.16
7 Komjáthy György     HUN  WOLKENSTERN   I. o.(feln)  240   63.16  248.5 65.40 245 64.47 8 238 62.63 225 59.21 1196.5 62.97
8 Sámoly Zsófia      HUN  WINNIE BO    I. o.(feln)  239   62.90  227  59.74 232 61.05 7 241 63.42 232.5 61.180 1171.5 61.66
9 Jancarova Ema      CZE  ATHOS 7     I. o.(feln)  239.5  63.03  229  60.26 232.5 61.18 226.5 59.60 219.5 57.76 1147 60.37
10 Dallos Gyula      HUN  PICONERO IV    I. o.(feln)  221.5  58.29 222.5 58.55 232.5 61.18 224 58.95 234.5 61.71 1135 59.74
11 Smith Nicole      RSA  VICTORIA     I. o.(feln)  225   59.21 222.5 58.55 223 58.68 10 226 59.47 209.5 55.13 1106 58.21
12 Zeusova Alena     CZE  CORRADO AZ    I. o.(feln)  209   55.00 221.5 58.29 209.5 55. 197.5 51.97 12 202 53.16 1039.5 54.71
Visszalépett 13  Becker Markus   GER  RASTEDE     I. o.(feln)   0 0.000   0 0.000   0 0.000   0 0.000   0 0.000 0 0.000
Visszalépett 13  Jungwirth Marcus  AUT  COUNT BASIE    I. o.(feln)   0 0.000   0 0.000   0 0.000   0 0.000   0 0.000 0 0.000
Visszalépett 13  Coppard-Dornig JuliaGBR  BENETTONS RIOCCO  I. o.(feln)   0 0.000   0 0.000   0 0.000   0 0.000   0 0.000 0 0.000
Visszalépett 13  Sidneva Elena   RUS  ROMEO STAR    I. o.(feln)   0 0.000   0 0.000   0 0.000   0 0.000   0 0.000 0 0.000
Visszalépett 13  Sakamoto Machiko  JPN  FAIR PLAY    I. o.(feln)   0 0.000   0 0.000   0 0.000   0 0.000   0 0.000 0 0.000

5. vrsz.-FEI Pony egyéni versenyfeladat
E    C    M
Hely Lovas        Egyesület   Ló       Kat.   Pont  %  Pont  %  Pont  %   Összp Össz %
1 Lorenz Florentina-Gisi    AUT    GOLDEN JUICY FL   I. o.(feln)   263.5  69.34   252  66.32   265.5  69.87  781   68.51
2 Paulsen Pauline      GER    DANDY     I. o.(feln)   264   69.47   256.5  67.50   254  66.84 774.5  67.94
3 Máli Fanni       HUN    BUBBLE GUM FL   I. o.(feln)   245.5  64.60   229.5  60.40   230  60.53  705   61.84
4 Paulsen Pauline      GER    LUCKY LUKE    I. o.(feln)   237   62.37   222.5  58.55   227  59.74  686.5  60.22
4 Kristóf Réka      GO FAST SHS  PICCOLINA    I. o.(feln)   238.5  62.76   225.5  59.34   222.5  58.55  686.5  60.22
6 Remold Valentina     ITA    WONDERBOY    I. o.(feln)   234   61.58   224  58.95   224  58.95  682   59.82
7 Zengő Réka       HUN    PONYTO     I. o.(feln)   219.5  57.76   214  56.32   211.5  55.66  645   56.58

6. vrsz.-FEI Junior egyéni feladat 2009
E    C    M
Hely Lovas        Egyesület   Ló       Kat.   Pont  %   Pont %  Pont  %  Összp Össz%
1  Reinke Laura      GER    RED PEARL    I. o.(feln)   242.5  63.82   254  66.84   260.5  68.55  757   66.40
2 Kristóf Réka      HUN    WILMOTS     I. o.(feln)   245.5  64.60   253  66.58   248.5  65.40  747   65.53
3 Zsadányi Viktória    HUN    DE LA VITA    I. o.(feln)   237.5  62.50   241  63.42   243  63.95  721.5  63.29
4 Brodová Sofie      CZE    LISSANDRO    I. o.(feln)   246.5  64.87   229.5  60.40   233.5  61.45  709.5  62.24
5 Chmiel Zuzanna      POL    FLOIYD     I. o.(feln)   225  59.21   230  60.53   236.5  62.24  691.5  60.66
6 Nagy Fanny       HUN    MILÁN      I. o.(feln)   222  58.42   229  60.26   236.5  62.24  687.5  60.31
7 Gémes Barnabás      HUN    BALLENTINO    I. o.(feln)   216.5  56.97   220  57.90   232  61.05  668.5  58.64
8 Reinke Laura      GER    HAMBERLAIN    I. o.(feln)   225.5  59.34   214.5  56.45   225  59.21  665   58.33

7. vrsz.-Intermediaire I. 2009
E  H   C   B   M
Hely. Lovas       Egyesület  Ló       Kat. Pont  % Pont  % Pont  % Pont  % Pont  %   Összp  Össz %
1 Szokola Csaba      HUN  ARCO POLO Z    I. o.(feln)   263  69.21  262.5  69.08 270.5 71.180 272 71.5807 251 66.05 1319 69.42
2 Boylen Christilot     CAN  DIO MIO     I. o.(feln)   260  68.42  268   70.53 269 70.790 265 69.74 254.5 66.97 1316.5 69.29
3 Gottmer Nars      NED  DIE CALLAS    I. o.(feln)   260.5  68.55  261   68.68 264 69.47 269 70.79 260 68.42 1314.5 69.18
4 Pointinger Lea- Elisabeth    AUT  GINO 333     I. o.(feln)   260.5  68.55  254   66.84 262 68.95 253 66.58 258.5 68.0301288 67.79
5 Grossauer Sonja      AUT  DAVIGNIO 2    I. o.(feln)   250  65.79  245   64.47 5 251.5 66. 251.5 66.18 254.5 66.97 1252.5 65.92
6 Coppard-Dornig Julia    GBR  FINAL DESTINATION  I. o.(feln)   251.5  66.18  239.5  63.03 247.5 65. 250 65.79 252.5 66.45 1241 65.32
7 Schoenmakers Marcel    NED  GLOCK'S CAMBRIDGE I. o.(feln)   252.5  66.45  248.5 65.40 242.5 63.82 244 64.21 251.5 66.18 1239 65.21
8 SPAHN Marc Peter     BEL  FRYSO HUYS ANNICHJE I.o(feln)  253.5  66.71  242   63.68 245 64.47  243.5 64.08 245.5 64.60 1229.5 64.71
9 Naumovitsch-Shvabovskaya Yulia UKR  FENIX      I. o.(feln)   249  65.53  234.5  61.71 247 65.00 248.5 65.40 239.5 63.03 1218.5 64.13
10 Komjáthy György     HUN  RITTMEISTER    I. o.(feln)   252  66.32  232.5  61.18 220.5 58.03 239 62.90 250 65.79 1194 62.84
11 Sigismondi Fabrizio     CZE  APROPOS     I. o.(feln)   243  63.95  234   61.58 236.5 62.24 10 239.5 63.03 234 61.58 1187 62.47
12 Kalan Polona      SLO  ELTON      I. o.(feln)   237  62.37  236.5  62.24 224 58.95 234 61.58 235 61.84 1166.5 61.40
13 Jancarova Ida      CZE  LANCELOT 10    I. o.(feln)   236.5  62.24  227   59.74 232.5 61.18 226.5 59.60 227.5 59.870 1150 60.5
14 Németh Gábor      HUN  LE BALDI     I. o.(feln)   225.5  59.34  229.5  60.40 14 227 59.74 229.5 60.40 236.5 62.240 1148 60.42
15 Horváth Katalin      HUN  MAKRO     I. o.(feln)   229.5  60.40  228   60.00 12 227.5 59.87 223.5 58.82 235.5 61.970 1144 60.21
16 Mishlanowa-Podpora, Maryana POL  GRAF DE LA FER   I. o.(feln)   222.5  58.55  224   58.95 223 58.68 229.5 60.40 240.5 63.29 1139.5 59.97
17 Németh Gábor      HUN ANNETTE     I. o.(feln)   222  58.42  233   61.32 12 227.5 59.87 229 60.26 225.5 59.34 1137 59.84
18 Farkas Katalin      HUN ABSYNTHE    I. o.(feln)   233  61.32  224   58.95 219 57.63 231.5 60.92 222.5 58.550 1130 59.47
19 Decsi Enikő       HUN LARON-M     I. o.(feln)   227  59.74  221   58.16 217.5 57.24 217 57.10 235.5 61.97 1118 58.84
Visszalépett 20  Jesse Kim    GER  DER POET     I. o.(feln)   0 0.000 20 0 0.000  0 0.000 20 0 0.000 20 0 0.000 0 0.00

8. vrsz.-Nagy Díj 2009
E    H    C    B    M
Hely Lovas       Egyesület  Ló     Kat.  Pont  %  Pont  %  Pont % Pont   %  Pont  %  Összp Össz %
1 Milczarek Katarzyna    POL  EKWADOR   I. o.(feln) 344  73.190  335   71.28 321   68.30  320   68.08  322.5  68.620 1642.5 69.89
2 Jörgensen Lone     DEN DE VITO    I. o.(feln) 320.5  68.19  322.5  68.62 327.5 69.68  330.5  70.32  323.5  68.83 1624.5 69.13
3 Van Essen Aat     NED PREMIER    I. o.(feln) 23   68.72  329.5  70.11 321  68.30  327   69.57  32   68.08 1620.5 68.96
4 Rapcewicz Michal    POL. RAPPE     I. o.(feln) 321  68.30  320.5  68.19 314.5 66.92  317   67.45  326   69.360 1599 68.04
5 Schoenmakers Marcel   NED GLOCK'S FLIRT de LULLY I. o.(feln) 323.5  68.83  31  65.96  317  67.45 314.5   66.92 320.5  68.190 1585.5 67.47
6 Van Essen Aat     NED SEBASTIAAN   I. o.(feln) 319  67.87  311   66.17 313  66.60  314.5  66.92  320.5  68.19 1578 67.15
7 Gmoser Peter     AUT COINTREAU 10  I. o.(feln) 321  68.30  318   67.66 317.5 67.550  314   66.81  302.5  64.36 1573 66.94
8 Jesse Kim      GER CHARMING 8   I. o.(feln) 311.5  66.28  307.5  65.43 317.5 67.55  306   65.11  328.5  69.89 1571 66.85
9 Spahn Marc Peter    BEL FRYSO HUYS CAS  I. o.(feln) 308  65.53  314.5  66.92 311.5 66.28  303.5  64.57  323.5  68.83 1561 66.43
10 Duperdu Sebastien    FRA PASSE PARTOUT  I. o.(feln) 315  67.02  312   66.38 299  63.62  315   67.02  310   65.96 1551 66.00
11 Gottmer Nars     NED U-CARO   I. o.(feln) 310.5  66.06  305.5  65.00 303.5 64.57  307.5  65.43  317   67.45 1544 65.70
12 Milczarek Katarzyna    POL FLORENCIA B   I. o.(feln) 309.5  65.85  312.5  66.49 295.5 62.87  307  65.32  313   66.60 1537.5 65.43
13 Bottani Patricia     SUI  PACITO VEDSTEDHOLM I. o.(feln) 305 64.89 313  66.60 299.5 63.72  311   66.17  308.5  65.64 1537 65.40
14 Kitai Yuko      JPN GOLDEN COIN 4   I. o.(feln) 311.5  66.28  300   63.83 307  65.32  315.5  67.13  301.5  64.150 1535.5 65.
15 Skowronska Zaneta    POL WITH YOU    I. o.(feln) 307.5  65.43  305.5  65.00 309.5 65.85  304   64.68  308   65.53 1534.5 65.30
16 Jungwirth Marcus    AUT COUNT BASIE   I. o.(feln) 303  64.47  304.5  64.79 309  65.74  297.5  63.30  312   66.38 64.94
17 Ács Róbert      HUN WEINZAUBER 2  I. o.(feln) 304  64.68  303   64.47 302  64.26  305   64.89  303   64.47 1517 64.55
18 Komjáthy György    HUN WOLKENSTERN  I. o.(feln) 300  63.83  307.5  65.43 289.5  61.60  291.5  62.02  305   64.89 1493.5 63.55
19 Smith Nicole     RSA VICTORIA   I. oszt.(feln) 299.5 63.72  287  61.06 301.5  64.15  295.5  62.87  307.5 65.43 63.45
20 Kovács Ernő     HUN ZÜMMÖGŐ   I. o.(feln) 300.5  63.94  294   62.55 300   63.83  292   62.13  304   64.68 1490.5 63.43
21 Paprocka Campanella Anna  ITA 1 WESTWIND   I. o.(feln) 292  62.  287.5   61.17 295   62.77  294   62.55 303.5  64.57 1472 62.64
22 Jancarova Ida     CZE ATHOS 7    I. o.(feln) 295.5  62.87  293   62.34 294.5  62.66  298.5  63.51  286.5  60.96 1468 62.47
23 Sámoly Zsófia     HUN WINNIE BO   I. o.(feln) 294  62.55  279   59.36 302   64.26  291.5  62.02  297.5  63.30 1464 62.30
24 Sidneva Elena    RUS ROMEO STAR   I. o.(feln) 275  58.51  266.5  56.70 283.5  60.32  279.5  59.47  297   63.19 1401.5 59.64
25 Dallos Gyula     HUN PICONERO IV   I. o.(feln) 280.5  59.68  275.5  58.62 272.5  57.98  270.5  57.55  290.5  61.81 1389.5 59.13
26 Zeusova Alena     CZE CORRADO AZ   I. o.(feln) 260.5  55.43  259   55.11 254   54.04  250   53.19  271 57. 66 1294.5 55.08
Visszalépett 27 Erdmann Nikolaus AUT DANNY WILDE  I. o.(feln) 0 0.000 27 0 0.000 27 0 0.000 27 0 0.000 27 0 0.000 0 0.0

9. vrsz.-FEI Póni Lovas Zenés Kűr
E    C    M
Hely  Lovas     Egyesület Ló     Kat.   Pont  %  Pont  %  Pont  %  Összp  Össz %
1  Lorenz Florentina-Gisi AUT  GOLDEN JUICY FL I. o.(feln)   275  68.75   274  68.50   268.5  67.12  817.5  68.12
2  Paulsen Pauline   GER  DANDY    I. o.(feln)   276  69.00   272.5  68.12   247  61.75  795.5  66.29
3  Remold Valentina ITA  WONDERBOY   I. o.(feln)   272  68.00   265  66.25   257  64.25  794   66.17
4  Máli Fanni    HUN  BUBBLE GUM FL  I. o.(feln)   247.5  61.88   242.5  60.62   236.5  59.12  726.5  60.54
5  Zengő Réka    HUN  PONYTO    I. o.(feln)   239  59.75   246.5  61.62   240  60.00  725.5  60.46
6  Kristóf Réka   HUN  PICCOLINA   I. o.(feln)   210.5  52.62   224.5  56.12   215  53.75  650  54.17

10. vrsz.-FEI Junior zenés kűr
C     E    M
Hely . Lovas    Egyesület Ló    Kat  . Pont  %  Pont  %   Pont  %   Összp  Össz %
1  Chmiel Zuzanna   POL  FLOIYD   I. o.(feln)  255   63.75   270.5  67.620   266.5  66.62  792  66.00
2  Reinke Laura   GER  RED PEARL  I. o.(feln)  246   61.50   273  68.25   271.5  67.88  790.5  65.88
3  Brodová Sofie   CZE  LISSANDRO  I. o.(feln)  270   67.50   254  63.50   262.5  65.62  786.5  65.54
4  Kristóf Réka   HUN  WILMOTS   I. o.(feln)  270  67.50   251.5  62.88   256  64.00  777.5  64.79
5  Nagy Fanny   HUN  MILÁN    I. o.(feln)  249   62.25   248  62.00   257.5  64.38  754.5  62.88
6  GÉMES Barnabás  HUN  BALLENTINO  I. o.(feln)  249   62.25   242.5  60.62   257  64.25  748.5  62.38
7  Zsadányi Viktória  HUN DE LA VITA  I. o.(feln)  231   57.75   227  56.75   231  57.75  689  57.42

 Vissza    További eredmények: /gindex.php?pg=34604611

 

 

                                                                                                

e-mail

averzio@gmail.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
LINKEK

   AVERZIO-FOTO Saját, egyéb képalbum 

 

 

 

 

http://www.lovasszovetseg.hu/

Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesülete

 Díjugrató eredmények

 Military eredmények

 Díjlovaglás eredmények

 Fogat eredmények

 

http://dijugratas.lovasszovetseg.hu/

http://military.lovasszovetseg.hu/

http://dijlovaglas.lovasszovetseg.hu

 EVENTING

 Zala megye lovasoldala

 Lovasok.hu

 

a LOVASÉLET-ben 2000 és 2009 közt megjelent írásaim.


 

 

Tartalom


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******